about-img

Maistro är en liten och mysig restaurang som är känd för sin goda mat. Vi har drygt tio års erfarenhet inom restaurang branchen.

Restaurang Maistro är ett familjeföretag som ligger mitt i Hallstahammars centrum. Maistro är en liten och mysig restaurang som är känd för sin goda mat. Vi har drygt 15 års erfarenhet inom restaurang branschen. Vårt mål har alltid varit och kommer alltid vara att servera hemlagad mat med bästa möjliga kvalité på råvaror.

Vi har kanske Västmanlands bredaste  meny som består av turkiska rätter, grekiska rätter, kött och fisk rätter, pizza, kebab, pastarätter, sallader och hemlagad hamburgare. På helgerna har vi alltid erbjudande på olika rätter från vår á la carte meny (se aktuella erbjudanden direkt på hemsidan). Vi serverar hemlagad husmanskost (dagens lunch mellan kl 11:00-14:00).

Vi har även fullständiga rättigheter. På sommaren har vi en väldigt mysig uteservering som ni kan sitta och njuta av en god måltid med en kall öl eller ett glas vin i sommarvärmen. Ni är välkomna att äta hos oss eller ta med er hem och njuta av den goda maten.

Öppetider

Måndag-Torsdag 11:00 – 21:00
Fredag 11:00 – 22:00
Lördag 12:00 – 22:00
Söndag 12:00 – 21:00